Top

Salesrapport - Ben jij een goede verkoper?

  • Salesrapport - Ben jij een goede verkoper?
92,50

Wil je weten of jij goed ben in een Sales functie en achterhalen waar jouw verkoopkracht zit en waar je je nog verder in kan ontwikkelen? Bestel dan dit overzichtelijk Salesrapport. Het rapport is in het Engels. Een Nederlandse vertaling zit er bij zodat je niet zelf hoeft te puzzelen.

Je vult een vragenlijst in en daaruit komt een Salesrapport of Verkooprapport.

Je krijgt op een zestal hoofdgebieden te zien waar jouw kwaliteiten meer of minder liggen. En daarna toont het rapport op meer dan 20 verkoopgebieden hoe jij ervoor staat. Tenslotte geeft het Salesrapport aan of de functie van Salesmanager iets voor jou is of niet. 

Met deze informatie kan je bewuster keuzes maken of jij meer de relatiebeheerder bent of gaat voor de harde verkoop. Degene die zorgt voor omzet en opdrachten, al of niet door middel van koude acquisitie.

Mocht je behoefte hebben om jouw verkoopvaardigheden te vergroten, dan kan je contact opnemen met een van onze adviseurs / trainers die jou daarbij verder helpen. Je hebt dan twee mogelijkheden. Kies voor de optie Coaching of neem contact op met office@way2talent.nl om een op maat gemaakt traject af te spreken.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code