Top

Aanbevelingen

Je leest hier ervaringen van diverse mensen en bedrijven die geholpen zijn. Vooral de Wave heeft een grote impact. De Focus en de Work Strengths zijn afgeleide producten van de Wave.


Kenza D.    

"In 2012 heb ik ook gebruik gemaakt van de "WAVE" De uitkomst van deze test kreeg ik met Mirella in een persoonlijk gesprek. Mirella heeft veel indruk op mij gemaakt ze is helder en recht door zee. Toch ook wel confronterend wat voor mij juist heel goed was om eindelijk eens bepaalde beslissingen te nemen. Het gesprek was een echte eye opener om verder te ontwikkelen. Het plezier en enthousiasme die Mirella heeft en uitstraalt in haar vak was hetgeen waar ik zelf juist naar op zoek was. Verder ontwikkelen, een functie of vak uitoefenen waar je energie van krijgt en met veel plezier doet. De klik tussen ons was er gelijk. Mirella is een echte mensen mens en daar houd ik van. Een ervaring rijker!"Dirk O.    

"In 2009 ook gebruik gemaakt van de "WAVE". 
Vervolgens een prettig/persoonlijk evaluatie gesprek met Mirella gehad om een betere analyse te krijgen van de resultaten. 
Het heeft mij zowel zakelijk als prive een beter inzicht gegeven van mijn vaardigheden, kwaliteiten, aandachtspunten en/of ontwikkelingspunten. 
Het is een stuk bewustwording, waardoor ik in de afgelopen jaren mezelf heb kunnen verbeteren, maar ook gegroeid ben als persoon. Het resultaat is erg verrassend wanneer de spiegel je voorgehouden word. 
"The Wave" is een echte aanrader om beter inzicht in jezelf te krijgen. Hier pluk ik dagelijks nog de vruchten van!!!"Cathelijne O.    

"Mirella opereert in haar werk duidelijk, gedreven en helder. Ik heb haar meegemaakt als trainer en als expert aangaande de WAVE, de persoonlijke ontwikkelingstest. 
Wij zijn binnen SPIE erg te spreken over deze ontwikkelingstest en wij gebruiken hem in het kader van ontwikkelingstrajecten van medewerkers."Huub H.    

"
Ik heb het genoegen gehad, om door Mirella een assessment te laten doen, in de tijd dat ik de switch maakte van een baan in loondienst naar een eigen bedrijf. De focus van het assessment (op basis van de WAVE methodiek, die door Way2Talent gehanteerd wordt) lag vooral op mijn potentieel als ondernemer. De spiegel die me voorgehouden werd heeft mij enorm geholpen bij mijn persoonlijke SWOT-analyse en de zaken waarop ik mij moest focussen."