Top

Loopbaan werkboek 1

  • Loopbaan werkboek 1
  • Loopbaan werkboek 1
12,50

Wil jij graag zelf werken aan jouw doelen en ben je gedisciplineerd genoeg om zelf oefeningen te maken en te bepalen welke werkomgeving het beste bij jou past, dan is dit loopbaan werkboek echt iets voor jou !

Het gaat om een inventarisatie m.b.t. betekenis van werk voor jou, een jobdiagnose wat voor jou belangrijk is in jouw loopbaan, met allerlei handige tips, werkwijze en praktische oefeningen. 

Dit loopbaan werkboek bevat een handige instructie, tijd wordt aangegeven hoe lang je ermee bezig bent en er zijn drie modules die jou helpen inzicht te krijgen in jouw loopbaan en de stappen die je kan nemen.

De inventarisatie module in het loopbaan werkboek bevat een reeks open vragen; de antwoorden daarop geven jou een eerste indruk van de plaats die “werk” in jouw leven inneemt en de mate waarin je al of niet tevreden bent over jouw huidige (of laatste) baan.

De jobdiagnose module helpt je bij het maken van een grondige analyse van jouw huidige werksituatie. Waarom is zo’n analyse belangrijk? Omdat je eerst moet weten hoe de huidige stand van zaken is, vóór je iets nieuws gaat ondernemen. Zo kan je in een later stadium, doelgericht op zoek naar nieuwe wegen.

Met behulp van de "Wat is voor jou belangrijk" module kan je achterhalen wat jij eigenlijk belangrijk vindt in jouw werk. Je doet dat door te kijken naar jouw huidige werk (of laatste baan).

Als je er niet alleen uitkomt, of je hebt nog vragen, kan je kiezen voor een loopbaan sessie of een coach sessie. Samen met een ervaren loopbaanadviseur kan je de antwoorden uit jouw loopbaan werkboek bespreken. Zo kom je tot de beste oplossingen.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code