Top

Loopbaanadvies

  • Loopbaanadvies
40,00

Hulp nodig bij het verder uitzoeken welke baan bij jou past? Weet je niet zeker wat je moet doen. Kan je ondersteuning gebruiken om uit te zoeken of ondernemerschap iets voor jou is. Wil je simpelweg weten waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen?

Wij bieden naast de mogelijkheid om allerlei testen te kopen om zelf tot dat inzicht te komen, ook extra begeleiding aan als je er zelf niet uitkomt of twijfelt over de (vervolg) stappen in jouw carriere. 

Je kan zelf bepalen hoeveel loopbaanadvies sessies je afneemt.

De loopbaanprofessionals werken al jaren om mensen met loopbaanvraagstukken te ondersteunen en ze verder op weg te helpen. Het resultaat is dat je een bewuste keus maakt en/of richting op gaat en weet wat de gevolgen zijn van jouw keus.

Zo kan je doelgerichter aan het werk gaan en weet je dat het voor jou de juiste keus is. Loopbaanadvies kan als een op zich zelf staande dienst ingezet worden of in combinatie met een of meerdere loopbaan werkboeken plaats vinden. Een andere mogelijkheid is om de uitkomsten van de beroepentest samen te bespreken. 

De loopbaanadvies sessies gebeuren per telefoon of via de skype. 

Geef je de voorkeur aan persoonlijke (face to face) gesprekken, neem dan contact op met office@way2talent.nl om te komen tot een loopbaanadvies wat het beste bij jou en jouw budget past.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code