Top

Certificeringstraining

  • Certificeringstraining
425,00

Wil je zelf bevoegd c.q. gecertificeerd zijn om met psychologische testen te mogen werken? Wij bieden een online certificeringstraining aan. Hierdoor onderscheid jij jezelf als coach, trainer of begeleider om mensen te helpen met hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Na afloop ontvang je ook een certificaat.

Of je nu mensen wil beoordelen, motiveren, selecteren e.d. en zicht wil krijgen op hun sterke en minder sterke kanten en hun aandacht- en ontwikkelpunten.

Deze certificeringstraining waarbij je opgeleid en gecertificeerd wordt, heeft 3 voordelen.

A je krijgt meer inzicht in de talenten van anderen (en van jezelf)

B je kan andere mensen helpen bij keuzes voor loopbaanvraagstukken en overige coach vraagstukken

C je onderscheidt jezelf hiermee van andere (loopbaan)adviseurs, coaches, trainers, HR adviseurs, psychologen of elke andere functie die gekoppeld is aan de ontwikkeling van mensen.

Met het oog op de persoonlijke en professionele belangen mogen de psychologische testen / persoonlijkheidsvragenlijsten de Wave en de Focus alleen worden ingezet door gecertificeerde gebruikers. Door deze online certificeringstraining ben je bevoegd deze testen te gebruiken. En dat voor een fractie van de prijs wat je normaal betaalt voor een reguliere training. Kijk maar op internet, zo goed en goedkoop vind je dit nergens !

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code