Top

Work Strengths - een sterkte-zwakte analyse

  • Work Strengths - een sterkte-zwakte analyse
  • Work Strengths - een sterkte-zwakte analyse
52,50

Met de Work Strenghts krijg je inzicht in jouw kwaliteiten en talenten. Wij raden je aan om de uitslagen van deze vragenlijst in jouw voordeel te gebruiken. Denk daarbij aan keuzes die je maakt met het oog op jouw carriere. Of je nu gaat voor een andere baan of voor eigen ondernemerschap. 

Naast de inventarisatie van jouw (werk)kracht ofwel Work Strengths geeft het ook goed weer wat jouw persoonlijke en loopbaanwaarden zijn. En in hoeverre jij tot je recht komt in je huidige (of toekomstige) functie, rol of werkomgeving.

Je kan het gebruiken om jouw waarden te vergelijken met de organisatie waarden. Komt dit overeen, dan zal je het naar je zin hebben op het werk. Komt dit niet overeen, dan zal er sprake zijn van een mismatch en ga je waarschijnlijk met weinig plezier naar jouw werk. Je bent dan uit jouw werkkracht.

De Work Strenghts is een sterkte-zwakte analyse wat dus aangeeft waar je goed in bent en waar je minder goed in bent. Wanneer je daar goed zicht op hebt, kan je bewuster en betere keuzes maken. Wat ga je wel en wat ga je (nog) niet doen.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code