Top

Loopbaan werkboek 5 - Hoe kom je aan een baan?

  • Loopbaan werkboek 5 - Hoe kom je aan een baan?
  • Loopbaan werkboek 5 - Hoe kom je aan een baan?
  • Loopbaan werkboek 5 - Hoe kom je aan een baan?
12,50

Wil jij graag zelf werken aan jouw doelen en ben je gedisciplineerd genoeg om zelf oefeningen te maken en te bepalen welke werkomgeving het beste bij jou past, dan is dit zelf doe boek echt iets voor jou !

De voorgaande 4 edities van het loopbaan werkboek was om te achterhalen wie je bent, wat je kan en wat je wil. En welke rol werk in jouw leven speelt (loopbaan werkboek 1). Na deze inventarisatie kan je verdere stappen zetten. Je gaat nu op zoek naar een nieuwe baan, rol, functie of werkomgeving. 

Met dit loopbaan werkboek krijg je inzicht in hoe je het beste kan netwerken. Hoe je jezelf het beste op de (arbeids)markt kan richten. En hoe je zaken het beste kan aanpakken. 

Deel 5 van het loopbaan werkboek wijkt enigszins af van de vorige delen. Het bevat niet alleen oefeningen maar ook handvatten.

 

Het is een belangrijk onderdeel bij een loopbaantraject.

Dit loopbaan werkboek helpt jou bij het opbouwen en onderhouden van contacten waar je iets aan hebt.

  

 

Opdrachten

 

De opdrachten zijn bedoeld om jou in deze fase van jouw zoektocht naar een (nieuwe) baan een concreet handvat aan te reiken bij het ondernemen van de noodzakelijke activiteiten om het door jouw gewenste loopbaandoel te bereiken.

 

 

Onderwerpen 

- netwerken

 

- opstellen van een Actieplan ofwel Persoonlijk LoopbaanplanReviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code