Top

Loopbaan werkboek 3 - Wie ben jij?

  • Loopbaan werkboek 3 - Wie ben jij?
  • Loopbaan werkboek 3 - Wie ben jij?
12,50

In deze loopbaan werkboek gaat het om Wie je bent. 


Onderwerpen in dit loopbaan werkboek zijn:

  • Levensloop

Je wilt weten hoe het nu verder moet met jouw loopbaan. Wordt het een baan die vergelijkbaar is met jouw laatste baan of stageplaats? Ga je iets geheel anders doen? Ga je nu voor jezelf beginnen? Pak je (weer) een studie op? Wil je weer terug verhuizen naar de plaats waar je altijd met veel plezier gewoond hebt? Deze module helpt jou bij het beantwoorden van dit soort fundamentele vragen.


  • Persoonlijke eigenschappen

Deze module geeft jou inzicht in jouw persoonlijke eigenschappen, met name jouw sterke en zwakke kanten. Er wordt gekeken vanuit twee perspectieven: hoe jij jezelf ziet en hoe anderen jou zien (oftewel: “hoe je overkomt”). De informatie die dit oplevert kan je onder meer gebruiken tijdens een sollicitatiegesprek, als er gevraagd wordt naar jouw sterke en zwakke kanten.

 

Tip: deze module is ook geschikt om na te gaan of je eigenschappen bezit die voor een bepaalde functie gevraagd worden. Als je uiteindelijk constateert dat je bepaalde eigenschappen niet hebt die wel vereist zijn, kan je overwegen om daar wat aan te doen. Misschien kan je door middel van een training bepaalde eigenschappen die je nu nog niet hebt, alsnog ontwikkelen.

 

  • Talentenclusters

Eén van de puzzelstukjes voor het beantwoorden van de vraag “Wie ben ik?”, is het antwoord op de vraag “Waar ben ik eigenlijk goed in?” Oftewel: “Op welke terreinen liggen mijn talenten?” Deze module in het loopbaan werkboek is bedoeld om jou daar inzicht in te geven.

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code